Regresia Hipnotică - Workshop Specializat

Regresia Hipnotică este considerată Regina tehnicilor Hipnotice!

zile
0
-41
-3
ore
-1
-6
minute
0
-7
secunde
-1
-2

Introducere în hipnoză

Demonstrații de hipnoză

Tehnici de Regresie Hipnotică & Practică

02-04 Decembrie 2016

Cost: 749 RON până la 15 Noiembrie sau 899 RON după 15 Noiembrie

Te așteptăm pe 02 Decembrie!
Înscrie-te: 749 RON până la 15 Noiembrie sau 899 RON după 15 Noiembrie

*Pentru Confirmarea GRATUITĂ prin SMS și Notificări

Posibilitatea de a afla informații de mult uitate și de a rezolva probleme cu care oamenii se confruntă de ani de zile, uneori chiar de o viață-ntreagă fac din Regresia Hipnotică cea mai căutată și mai renumită tehnică hipnotică.
Unii oameni folosesc regresia hipnotică în scop terapeutic, pentru a rezolva o problemă, iar alții în mod recreațional pentru a afla informații din trecutul lor, fie că percep acest trecut ca fiind parte din viața lor actuală sau, în unele situații, ca făcând parte din alte vieți.

Workshopul Specializat Regresia Hipnotică îți oferă toate informațiile necesare pentru a realiza regresii hipnotice ca un adevărat profesionist!
La acest Workshop de Regresie Hipnotică poate participa oricine este interesat de domeniul hipnozei și în particular al regresiei. Poți folosi regresia hipnotică fie în domeniul terapeutic sau cel recreațional. Programul se adresează atât începătorilor, care deschid acum pentru prima dată această poartă către tărâmul fascinant al hipnozei și al regresiei, cât și celor care deja folosesc hipnoza dar vor să fie profesioniști desăvârșiți în utilizarea Regresiei Hipnotice!

Acest program este unic în România și este fundamentat pe sute de ani de practică și experiență a celor care au stăpânit și aprofundat această artă a regresiei hipnotice de-a lungul timpului. Am preluat cunoașterea și experiența de la acești monștrii sacri ai hipnozei și am creat acest MasterClass, Workshopul Specializat de Regresii Hipnotice.

Toate programele pe care le oferim sunt eminamente practice, iar acesta nu face excepție de la regulă!
În cadrul workshopului Înveți, Observi Demonstrații, Practici și Experimentezi o gamă variată de tehnici de Regresie Hipnotică!

Ziua 1 – Vineri 02 Decembrie
Program: 17.00 – 21.00
– Scurtă Introducere în hipnoză
– Inducția Hipnotică
– Demonstrație Inducție Hipnotică
– Practică

Ziua 2 – Sâmbătă 03 Decembrie
Program: 09.00 – 17.00
– Tehnici de Aprofundare a Hipnozei
– Tehnici de Revenire din Hipnoză
– Introducere Regresia Hipnotică
– Tipuri de Regresie Hipnotică
– Demonstrații
– Practică

Ziua 3 – Duminică 04 Decembrie
Program: 09.00 – 17.00
– Tehnici de Regresie Hipnotică
– Demonstrații
– Practică
– Întrebări și Răspunsuri
– Certifcare

Deși ne este imposibil sa listăm toate rezultatele benefice posibile care se pot obține din utilizarea și aplicarea corectă a unei regresii hipnotice, putem să amintim câteva dintre acestea. Hipnoza și, implicit regresia hipnotică poate ajuta în cazul:

  • fobiilor
  • atacurilor de panică
  • lasat de fumat
  • atingerea greutății dorite
  • alcoolism
  • droguri
  • dependențe
  • depresie
  • starea de sănătate, etc.

Mărturii

„Foarte autentic! Trainer foarte darnic in informații! Informații interesante, tehnici cu aplicabilitate eficientă!” – Larisa D

„Foarte multe informații clare, simple, structurate astfel încât le-am integrat ușor. Mi-au plăcut și demonstrațiile, ușor de modelat. Mi-a plăcut modul în care Eugen îți adaptează intuitiv tehnica la fiecare participant. Îmi doresc să am ocazia să particip la trainigurile următoare. Mai am multe de învățat.” – Camelia S.

„Cursul mi-a oferit o perspectivă nouă asupra hipnozei. Mi-a arătat că se poate lucra cu ușurință, îndrumând oamenii să elibereze traume emoționale din trecutul lor. Am înțeles că se poate lucra cu această tehnică într-un mod curat și etic, având total acord cu beneficiarul.” – Georgeta S.

„Minunat! Aștept cu nerăbdare următorul!” – Rodica R.

„Excelent. Practic. Recomand.” – Codruț T.

„Apreciez concizia și claritatea explicațiilor, dar mai ales experiențele practice. M-am luminat, m-am transformat, m-am perfecționat, am evoluat… Mulțumesc” – Alina S.

„Surprinzător, eficient, eficace. În câteva clipe voi număra de la 1 la 3. Cu fiecare cifră pe care o rostesc îmi îmbogățesc și mă bucur de curs și învățătură! Unu, doi, trei!” – Dorinel V.

„O experiență puternică! Sunt încântată de toată această experiență care m-a îmbogățit Am mai primit o mică felie din tortul cunoașterii și în special din acea parte de care nici măcar nu știam că o am. Cred că există oameni care au această vocație de profesori, vocație în misiunea lor personală, vocație în a dărui. Eugen Popa este unul dintre aceștia!” – Cerasela G.

„A fost aproape conform așteptărilor. Sunt recunoscătoare […] charismaticului trainer Eugen Popa. Au fost trei zile pline de dinamism, lumină, energie pozitivă și am dobândit informații utile pe care îmi doresc cu toată ființa mea (de astăzi începând, mai luminoasă) să le aplic cu succes, spre Pro Success!” – Anonim

Te așteptăm pe 02 Decembrie!
Înscrie-te: 749 RON până la 15 Noiembrie sau 899 RON după 15 Noiembrie

*Pentru Confirmarea GRATUITĂ prin SMS și Notificări

social