Învață să Hipnotizezi!

Învață Secretele Hipnozei și Află Cum le Poți Folosi Chiar Tu în Mod Eficient și Sănătos

zile
0
-87
-4
ore
0
0
minute
0
-6
secunde
-3
-5

Învață Secretele Hipnozei și Află Cum le Poți Folosi Chiar Tu în Mod Eficient și Sănătos

Din timpuri imemoriale am căutat excelența, perfecțiunea chiar. Fie că este vorba de a avea o viață sănătoasă sau de a atinge noi culmi ale succesului, fie că este vorba de domeniul sportului sau cel profesional, de aptitudini academice sau de orice altă natură, întotdeauna am vrut să fim cei mai buni! Pentru asta am dezvoltat tehnici, ritualuri și metode pentru a ne ajuta să atingem acest scop. Unele dintre acestea erau foarte elaborate, altele extrem de simple însă toate se foloseau, de Principiile Imuabile ale Minții!

Cunoscând aceste Principii avem acces la nemărginita Putere a Minții și astfel, fiind în control alegem conștient direcția în care alegem să acționăm! Aceste Principii sunt acum la îndemâna ta. Nu mai sunt apanajul “inițiaților” sau al celor care dau bani grei pentru a avea acces la ele! Acum poți atât să înveți aceste Principii, cât și cum să le folosești cu eficiență maximă, fie că le folosești pentru tine, fie că ajuți pe altcineva!

Sunt convins că și tu, ca și mine, ai încercat o grămadă de chestii până acum. Ai fost la tot felul de cursuri, seminarii, prezentări și ai învățat o mulțime de lucruri noi. Cât ai aplicat din tot ce ai învățat? Probabil ca prea puțin!

Hai să vedem câteva dintre motivele pentru care probabil că nu ai aplicat ce ai învățat!

Informațiile respective nu au avut un caracter practic

Cu toții suntem sătui până peste cap de teorie pură. Avem nevoie de lucruri concrete, nu doar vorbărie.

Complexitatea informației

Este foarte cunoscut faptul că, cu cât o informație este mai complexă, cu atât mai dificil va fi de pus în aplicare sau chiar memorată! În plus, dacă te apuci să îi spui cuiva despre ideile nou învățate, vor spune că te dai deștept. Nimănui nu îi place să se simtă inferior, mai ales când e vorba de o persoană apropiată.

Nu ai avut cu cine cu cine practica informațiile primite

Este foarte ușor să mergi la un curs, să practici cu colegii de curs și să începi să prinzi gustul. Ce faci după curs însă? Cu cine practici, cu cine te “joci”, de la cine primești feedback?

Nu ai avut susținere după curs

Câte dintre cursurile la care ai participat până acum îți oferă suport DUPĂ ce ai terminat cursul? Cât de disponibil este trainerul sau organizatorii? Cât de rapid îți răspund (dacă îți răspund) la întrebările pe care le ai?

Nu ești sigur de tine

De cele mai multe ori, este necesar să trecem de două trei ori prin materia prezentată la curs pentru ca aceasta să se “așeze” corect și să fim încrezători că “Și Noi” putem să facem ce am învățat la curs

Acestea sunt doar câteva dintre probleme cu care se confruntă orice personă care participă la cursuri, workshopuri, sau programe de dezvoltare personală sau profesională.

Ce îți oferim noi diferit?

Pe lângă faptul că nu te vei confrunta cu nici una din probleme descrise mai sus, vreau să detaliez acum cu ce pleci tu, îmbogățită, de la acest workshop. Pe scurt înveți:

– Cum funcționează Mintea
– Ce sunt Mintea Conștientă, Subconștientă, Inconștientă
– Care sunt Principiile Esențiale pentru a putea realiza Orice Inducție de hipnoză
– Cum să induci starea de hipnoză și ce faci după aceea
– Cum să aprofundezi starea de hipnoză – Principiul Esențial PLUS 5 Tehnici
– Cum să revii din starea de hipnoză
– Semne ale stării de hipnoză
– Ce faci când clientul are dificultăți în a ieși din starea de hipnoză
– Inducția Elman
– Inducția Instantă
– Inducția Indirectă (Ericksoniană)
– Ce să faci când clientul are o abreacție (Doar o propoziție!)
– Mituri despre hipnoză
– Autohipnoză – Cum să lucrezi cu tine, cu mintea ta, pentru a obține ceea ce-ți propui!
– Practică cu parteneri în cadrul workshopului
– Transă hipnotică de grup
– Demonstrații

Fiecare tehincă este demonstrată și explicată în detaliu de către trainer și apoi practicată de către participanți astfel încât la sfârșitul cursului să fii avut deja experiența Hipnozei atât ca hipnotist cât și ca hipnotizat! Acest workshop este unul eminamente practic, conținând un minim de 4 ședințe de practică.

Ce se întâmplă după workshop:
– Ai susținere din partea trainerului prin email, telefonic sau online.
– Ai acces la BONUSURILE puse la dispoziție
– Ai acces la grupul de Facebook creat special pentru cei care au trecut prin acest program
– Dispui de o selecție de reduceri și oferte exclusive, acordate doar participanților la acest tip de programe

Încă nu ești convins?

Ok, hai să îți spun și mai multe beneficii pe care le ai participând la workshopul Învață Secretele Hipnozei și Află Cum le Poți Folosi Chiar Tu în Mod Eficient și Sănătos

Odată ce ai trecut prin acest program:
– știi ce inducție să alegi în funcție de clientul cu care lucrezi
– adaptezi tipul de sugestii precum și modul în care oferi aceste sugestii clientului (directiv sau non-directiv)
– te asiguri că sugestiile oferite sunt recepționate și acceptate de către client
– scurt-circuitezi întregul proces de inducție obișnuită de la 10-15-20 minute la doar 2-3 minute
– ai o Încredere nelimitată în abilitățile tale! (dacă acesta ar fi Singurul beneficiu pe care îl obții participând la acest Workshop și ar fi suficient prin el însuși ca să te convingă să participi!)
De ce spun că poți fi un hipnotist excelent? Pentru că atunci când cunoști Principiile Minții poțil ucra cu Oricine, Oricând, Oriunde și Oricum!
Nu mai ești tributar luminii scăzute, vocii monotone, canapelei sau fotoliului confortabil, nu mai ești restricționat de condiții exterioare, oricât de potrivnice ar fi acestea! Odată ce Înveți Principiile de Bază ale Hipnozei, Înveți să Hipnotizezi cu Succes!

Daca vrei să ai succes, dacă vrei “pe bune” să lucrezi cu Puterea Minții tale, sau să ajuți pe cei care îți solicită expertiza atunci nu poți rata acest Workshop!

La finalul acestui workshop ești în posesia celei mai importante cunoașteri! Cunoașterea Minții Umane! Această cunoaștere deschide porțile către nenumărate rezultate fantastice pe care le poți obține, atunci când folosești cu iscusință și expertiza pe care ai obținut-o în acest curs.

Acreditări și Certificări

Acest Workshop este acreditat de Asociația Română de Hipnoză și este susținut de cel mai bun Trainer de Hipnoză din România, Eugen Popa. În urma absolvirii acestui program, primești un Certificat de Participare din Partea Asociației Române de Hipnoză.

Mărturii

Iată ce au spus o mică parte dintre cei care au participat deja la acest workshop:

Va rog sa-l cunoasteti pe Eugen Popa si munca lui, atat cat se poate. Un profesionist cu multa charisma. Ne-a oferit in weekendul ce tocmai a trecut, un curs de autohipnoza ce mi-a intrecut toate asteptarile. Minunat, revelator, magic! Am primit extraordinar de mult si sunt sigura ca nu voi risipi aceasta cunoastere. Multumesc Eugen Popa – Carmen Horghidan, Bacau

Sunt impresionata LA MAXIM simt nevoia sa scriu ceva ca sa mai dau drumul la „simtitoare”(cum spune Mioara).Prin urmare,la Bacau au fost doua zile incredibile,cu un trainer serios si charismatic Eugen Popa ,care m-a facut sa ma simt confortabil(desi am stat ore intregi tintuita pe scaun),sa inglobez toate informatiile primite(desi urasc sa mai invat ca urmare a tineretii mele traumatizate de „tocit” materii),care ne-a introdus cu profesionalism si a reusit sa ne familiarizeze cu aceasta arta fascinanta de a patrunde in subconstientul mintii omenesti iar la sfarsit m-a facut sa exclam”-Eu as vrea sa nu se mai termine niciodata!”Cred ca am o problema cu „primitul” pentru ca la sfarsit am fost coplesita de sentimentul ca am primit mult mai mult decat am daruit si nu stiu cum sa gestionez situatia.Prin urmare,ca sa echilibrez balanta,trimit multe multumiri in univers:MultumescEugen Popa, multumesc Mioara Iacob si tuturor celor care au participat la Workshopul de Autohipnoza Bacau 10-11 mai la Salonul de Piane

A fost un curs puternic, o experiență intensă. Am dat de-oparte orice altă activitate pentru a putea sa parcurg “temele pentru acasă” pe care ni le-a dat trainerul. Cursul mi s-a părut foarte practic și asta mi se pare extraordinar. Nu am făcut terorie. Cursul este căt se poate de orientat către “a face”, experimentănd și văzând pe pielea ta ce se întâmplă. Acest curs mi-a adus o revelație foarte importantă: că avem cu toții această abilitate, ea este înnăscută. As recomanda acest training oricui. – Prof. Univ. Dr., Horea Murgu

Am descoperit ca tot ce credeam despre hipnoză erau doar povești. În realitate lucrurile sunt mult mai simple, mai pământești și am descoperit un instrument fantastic care poate fi folosit în trainiguri, în cursrui, în relațiile interumane. Sunt fascinat ca poți obține rezultate atât de mari, atât de repede. Raportul teorie practică este foarte echilibrat și am fost foarte surprins că partea de teorie este foarte precisă, simplă și bine definită, cu acuratețe. Hipnoza este o metodă foarte simplă și rapidă! – Grațian Sonu, Trainer și Coach

Foarte multe informații clare, simple, structurate astfel încât le-am integrat ușor. Mi-au plăcut și demonstrațiile, ușor de modelat.
Mi-a plăcut modul în care Eugen îți adaptează intuitiv tehnica la fiecare participant.
Îmi doresc să am ocazia să particip la trainigurile următoare. Mai am multe de învățat. – Cerasela G.

Pentru mine, cursul de autohipnoză a fost ca un duș cu apă rece care pe de-o parte m-a trezit, iar pe de altă parte mi-a trezit mult mai multe întrebări… Am înțeles să mă cunosc mai bine și cu siguranță voi aplica metodele pe care le-am învățat aici. Voi recomand acest Workshop de Auto Hipnoză și cred cu toții avem nevoie, cel puțin odată în viață de o întâlnire cu Eugen. – Maricica Văleanu, Bacau

Surprinzător, eficient, eficace. În câteva clipe voi număra de la 1 la 3. Cu fiecare cifră pe care o rostesc îmi îmbogățesc și mă bucur de curs și învățătură! Unu, doi, trei! – Dorinel V.

Foarte multe informații clare, simple, structurate astfel încât le-am integrat ușor. Mi-au plăcut și demonstrațiile, ușor de modelat.
Mi-a plăcut modul în care Eugen îți adaptează intuitiv tehnica la fiecare participant. Îmi doresc să am ocazia să particip la trainigurile următoare. Mai am multe de învățat. – Camelia S.

A fost un curs plin de informații și cu foarte foarte multă practică. Cred că a fost cursul cu cea mai multă practică la care am participat în lunga mea activitate de mers la cursuri. Mi-a așezat și structurat foarte multă informație pe care o aveam, mi-a așezat puzzle-ul! […] Plus valoarea acestui curs este că înveți cum să ajungi la bogățiile tale și cum să lucrezi cu ele! – Claudia Munteanu

Învață să Hipnotizezi

Locația: Hotel Marshal Garden, București
Data și ora: 29-30 August, între orele 09:00 și 17:00
Durata și costul: 2 zile, 800 lei

ATENȚIE!: Spațiul la acest Workshop este LIMITAT iar locurile se ocupă foarte repede datorită informațiile de valoare pe care le oferim. Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te acum!

Înscrie-te acum!
zile
0
-87
-4
ore
0
0
minute
0
-6
secunde
-3
-5
Numărul de participanți este Limitat!