Învață să Hipnotizezi – Workshop Practic Intensiv

Descoperă Secretele Hipnozei și Învață Cum le Poți Folosi Chiar Tu în Mod Eficient și Pozitiv

zile
0
-87
-1
ore
-1
-4
minute
-3
-8
secunde
-5
-2

Te aștept la Workshop!

Imaginează-ți cum ar fi să poți schimba starea cuiva în doar câteva secunde! Ce ar însemna chiar pentru tine să poți alege cum te simți și cum să reacționezi în fiecare clipă a vieții tale! Ai vrea să poți face aceste lucruri? Ai vrea să afli cum poți să folosești Puterea Minții pentru a obține schimbările dorite, fie că este vorba despre tine sau despre cineva care îți cere ajutorul?

Cum ar fi să poți obține aceste rezultate folosind anumite cuvinte cheie, cuvinte pe care le folosești în mod intenționat într-un anumit fel, la un anumit moment și cu o anume intonație? Acest gen de limbaj produce transformări inconștiente, la cel mai profund nivel al ființei și de foarte multe ori, cel care te ascultă îți va spune că “deja se simte mai bine”! Aceste cuvinte au efect chiar și atunci când cel care te ascultă știe ce faci, știe că vrei să îl ajuți spunând ceva anume, special pentru el.

De ce funcționează? Pentru că se folosesc de anumite principii esențiale, universale ale funcționării minții. Aceste principii sunt aceleași pentru toată lumea, indiferent de vârstă, religie, culoare a pielii, crezuri sau alte diferențe sociale!

Pentru a avea succes în orice întreprinzi, este esențial să cunoști “regulile jocului”, să cunoști principiile pe care se bazează! Astfel, poți utiliza cu succes aceste principii și te folosești de Puterea Minții tale pentru a obține succesul.

Atunci când cineva îți cere ajutorul, succesul este atingerea scopului declarat de respectiva persoană. Poate vrea să se lase de fumat, să scapte de băutură, de vicii, de fobii sau atacuri de panică, de dureri sau depresii. Tu îl poți ajuta folosind hipnoza!

Când este vorba de tine, atunci te referi desigur la dorința ta, fie că este vorba de a rezolva o problema sau de atinge noi culmi ale dezvoltării personale. Hipnoza este cea mai eficientă metodă pe care o poți folosi atunci când vrei să ai o memorie mai puternică, sau să iei note mai bune, sau să fii cel mai bun la sportul pe care îl practici sau la instrumentul la care cânți. Hipnoza te ajută să obții o încredere de neclintit, o forță interioară uriașă și o tărie de caracter de invidiat, să dezvolți sau să îmbunătățești anumite calități.

Ce câștigi participând la Acest Seminar Practic Intensiv?

– Înțelegi cum Funcționează Mintea
– Înveți și practici cea mai eficientă Inducție Hipnotică dintre sutele existente
– Participi la o ședință hipnotică de grup
– Înveți trei tehnici de aprofundare a transei hipnotice
– Afli principiile de bază ale sugestiilor
– Înveți o tehnică de Auto-hipnoză
– Practici Hipnoza
– Primești răspunsuri la întrebările tale de la cel mai bine pregătit Hipnoterapeut din România
– Primești materiale BONUS, create special pentru tine!

Prețul este de 299 RON

În Plus, încriindu-te Acum beneficiezi și de următoarele bonusuri:

– ai acces la un grup creat special pentru cei care au învățat și practică această tehnică
– primești periodic informații legate de hipnoză și tehnici hipnotice și domeniile sale de aplicabilitate
– primești susținere din partea trainerilor
– poți achiziționa înregistrarea acestui program în format DVD la un preț preferențial

Ce pierzi dacă nu te te înscrii acum?
În primul rând șansa de a cunoaște și utiliza cea mai eficientă metodă de dezvoltare personală. Mai mult decât atât, posibilitatea de a te ajuta nu doar pe tine, ci și pe cei din jurul tău. Neparticipând la acest Seminar Practic Intensiv te privezi atât pe tine cât și pe ei de ajutorul imens pe care îl poți oferi.

Știm că aceasta este cea mai valoroasă ofertă nu doar pentru că nimeni nu îți poate oferi altceva mai bun ci mai ales prin valoarea informațiilor și a calității lor.

Te așteptăm plini de entuziasm să descoperim și să utilizăm împreună această forță formidabilă a Minții umane cu ajutorul hipnozei.

Pentru a te înscrie, introdu-ți datele în formularul de înscriere și urmează apoi pașii necesari.

Eugen Popa - Trainer Pentru Succes - Puterea Minții

Eugen Popa

Hipnoza este cea mai puternică metodă de dezvoltare și transformare. Este cheia care deschide larg poarta Subconștientului permițând transformările dorite