Învață cum poți să reduci sau chiar să scapi de Dureri Acute și Dureri Cronice folosind Puterea Minții!

Scapă de Durerile Cronice și Durerile Acute folosind Puterea Minții!


Dacă suferi de dureri de cap, de măsea, de spate sau de alte dureri fizice, atunci acest curs este pentru TINE.

Zile
Ore
Minute
Secunde
349 lei Până la data de 18.06.2019
449 lei După data de 18.05.2019

Cumpără Acum!

Program 09.00 - 17.00

Durerea Cronică și Durerea Acută

Durerea este esențială vieții!

Aproape orice articol sau studiu pe care îl citim despre durere ne spune că fără ea, nu am putea trăi. Și chiar așa este! Fără a simți durerea am fi murit de mult însă, de cele mai multe ori, oamenii preferă să fi murit decât să mai simtă durerile atroce cu care se confruntă.

Cele mai des întâlnite și, cele mai dureroase... dureri sunt, cele de măsea, de cap sau de naștere. Cred că fiecare dintre noi am experimentat cel puțin odată o durere de "simți că-ți crapă capul" sau o durere de măsea de "îți vine să te urci pe pereți"

Durerea este prezentă în viața noastră de la naștere și până la moarte și, de cele mai multe ori, marchează evenimente importante în viața noastră.

Dar asta nu însemană că întreaga noastră viață trebuie să fie marcată de durere și să trăim sub tirania sa.

La Seminarul de Management și Control al Durerii înveți cum poți să scapi în sfârșit de dureri, cum poți să duci o viață liberă și fericită fără să mai suferi din cauza durerilor acute sau cronice!

O Durere nu vine niciodată singură!

Atunci când ne doare ceva, este ca și cum totul în jurul nostru devine mai negru, mai întunecat, mai trist și supărător. Atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru.

Nu este nici o plăcere să trăiești alături de cineva care suferă, mai ales când această suferință este una cronică. Durerile cronice pot dura ani de zile sau chiar toată viața și, din păcate, cei mai mulți oameni ajung să se obișnuiască cu ea și să o considera o parte... naturală a vieții lor.
Dar noi vrem să te ajutăm să controlezi și chiar să scapi complet de aceste dureri, fie că vorbim de dureri acute sau de dureri cronice (de lungă durată).

Seminarul de Control și Eliminare a Durerii te ajută să înțelegi Ce Este Durerea, Câte tipuri de Durere există, Cum poți controla sau Elimina Durerea și, Cum să te bucuri de viață După ce ai eliminat durerea din viața ta! Sună bine? Sunt convins că da!

Acest program este pentru toți cei care suferă, pentru cei care au dureri de care doresc să scape, pentru cei care nu mai vor durere în viața lor.

În același timp, acest curs este pentru cei care lucrează cu clienți sau pacienți. Este pentru terapeuți, coachi, medici și asistenți medicali. Este psihoterapeuți și pentru toți cei care doresc să ajute oamenii să nu îi mai doară, să nu mai sufere. Dacă te numeri printre aceștia, atunci acest Seminar este pentru tine!

Te felicit pentru că vrei să ajuți oamenii să nu mai sufere! Te felicit că dorești să scapi lumea de durere și că vrei să alini oamenii. Este cel mai minunat cadou pe care îl poți face aomenilor: să le iei durerea cu mâna și cu vorba și cu gândul.

Atunci când ajutăm pe cineva să scape de dureri, ajutăm mult mai mulți oameni de fapt. Pe lângă cel sau cea care a suferit până acum, îi ajuți pe toți cei apropiați, îi ajuți pe toți cei cu care el sau ea intra în contact, îi ajuți pe toți cei care erau într-un fel sau altul conectat la acea persoană.
Cu fiecare om pe caree îl ajuți să scape de dureri, ajuți zeci sau chiar sute de alte persoane, atât direct cât și indirect.

Vino așadar să înveți cum poți TU să contribui la o lume mai bună, vindecându-ți durerile și ajutându-i pe alții să scape de dureri.

De Ce să participi la Seminarul de


Control și Eliminare a Durerii?

Lucrez cu oameni și problemele lor de aproape 10 ani.
În tot acest timp, am lucrat cu mii de oameni, din întreaga lume și am avut ocazia să aud despre dureri nenumărate, unele mai cumplite decât altele. De la "banalele" dureri de măsea sau de cap, la dureri despre care nu am auzit în viața mea (până atunci). De la dureri acute la dureri cronice, de la dureri sezoniere la dureri de o viață întreagă.

Acest lucru m-a ajutat enorm de mult să înțeleg cum să abordez fiecare durere în parte astfel încât să ajut acea persoană să controleze sau chiar să scape de suferința sa.

De-a lungul anilor am avut șansa să învăț de la cei mai buni specialiști în tratarea durerilor din domeniul hipnozei și al psihoterapiei.

Am putut astfel să mă ajut atât pe mine, atunci când am avut nevoie, cât și pe toți cei care mi-au cerut ajutorul cu tratarea durerilor "nerezolvabile" cu care se confruntau.

Toate aceste tehnici le predăm acum în acest Seminar de Control și Eliminare a Durerii pe care îl realizăm în premieră în România!

Acum ai acces la toată această cunoaștere și experiență fără să fii nevoit să cauți ani de zile, fără să cheltuiești zeci de mii de euro și fără să trebuiască să mergi prin toate colțurile lumii pentru a ajunge la ele!

Participă la acest training și primești taote aceste tehnici, testate, experimentate și verificate de mii de ori!

Zile
Ore
Minute
Secunde
349 lei Până la data de 18.06.2019
449 lei După data de 18.05.2019

Cumpără Acum!

Program 09.00 - 17.00

Iată Formatorii care predau Seminarul de Control și Eliminare a Durerii

Eugen Popa Trainer Internațional și
Președinte Asociația Română de Hipnoză

Despre trainer

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional și președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Este probabil unul dintre cei mai buni hipnoterapeuți din România, cu o vastă experiență în domeniul eliminării și controlului Durerii.

Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Printre specialiștii de la care a învățat în mod direct se numără Gerry Kein, Ron Eslinger, Roy Hunter, Ed Yager, Angel Escudero, Gordon Emmerson..

Așa că, nu mai zăbovi, apasă pe butonul de mai jos și Înscrie-te Acum.


Program 09.00 - 17.00

Angela Nuțu Trainer Internațional și
Vicepreședinte Asociația Română de Hipnoză

Despre trainer

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.

Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Angela crede în reușita holistică a omului. Adevaratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră. Pentru că succesul nu este ceva ce ai, ci ceea ce ești!

Zile
Ore
Minute
Secunde
349 lei Până la data de 18.06.2019
449 lei După data de 18.05.2019

Cumpără Acum!

Program 09.00 - 17.00

Certificare

La finalul acestui Seminar de Control și Eliminare a Durerii primești un Certificat de participare care atestă că ai primit informațiile predate și acum ai cunoștințele necesare pentru a obține rezultatul dorit.

Ce înveți la Seminarul Controlul Durerii? • 1Ce este Durerea
 • 2Cum apare și de ce apare Durerea
 • 3Câte tipuri de durere există
 • 4Cum abordezi fiecare tip de durere în parte
 • 5Care este legătura între durere și emoții

 • Tehnicile pe care le înveți la
  Seminarul de Control al Durerii

 • Noesieterapia - Angel Escudero
 • Tehnica Săgeata - Freddy și Anthony Jaquin
 • Tehnica Braziliană
 • Tehnica Submodalităților
 • Elicitarea Emoției
 • Terapia Părților
 • Utilizarea Resurselor Interioare
 • Magic Patch
 • Mănușa Hipnotică
 • Tehnica Binoclul
 • Bonusuri

  Legea de aur a unui program sau serviciu de succes este: promite cât mai puțin și oferă cât mai mult.

  Ei bine, nouă ne place să oferim. MULT!
  În momentul în care te înscrii la acest Seminar de Control și Eliminare a Durerii, primești următoarele cadouri din partea noastră:.

  Iată bonusurile care te așteaptă:

 • O înregistrare Audio cu sugestii pentru Controlul Durerii
 • Manualul Cursului cu toate tehnicile explicate și detaliate
 • Colecție de Clipuri Video cu demonstrații de Control al Durerii
 • Ce Pierzi dacă nu te înscrii?

  Chiar și după ce este evident că beneficiile pe care le obții înscriindu-te la acest seminar sunt uriașe pentru tine, mai sunt oameni care încă nu sunt deciși, care preferă să sufere mai departe!
  Pe aceștia NU îi putem ajuta! Nimeni nu te poate ajuta dacă TU nu vrei.

  Este destul de simplu! Există două categorii de oameni. Cei care vor să scape de durere și suferință și cei care doresc să se folosească de ea pentru a a obține alte beneficii, cum ar fi atenția celorlalți și multe altele. Cei care au scuze sunt cei care se plâng mereu. De starea vremii, de prețul cel mare, de capra vecinului, de viață de sorții potrivnici și de câte și mai câte.

  Cei care au rezultate sunt cei care trec la fapte.

  Dacă vrei ceva diferit, Trebuie să faci ceva diferit. Cum spunea și Einstein, Nimic nu se schimbă dacă nimic nu se schimbă.


  Acest seminar NU este pentru tine dacă:

 • nu ai sau nu vei avea nici o durere de care vrei să scapi
 • Nu ești interesat să ajuți oamenii care suferă de dureri cronice sau acute
 • Ai beneficii secundare de pe urma suferinței cu care te confrunți
 • Consideri că meriți durerea și suferința pe care o ai
 • Aberezi considerând că dacă suferi te speli de păcate
 • Preferi să suferi îngrozitor decât să faci o schimbare în viața ta..

 • Știu că foarte multă lume ar dori să nu mai sufere dar, dacă se poate, această suferință să se oprească așa, singură, fără ca ei să schimbe ceva.
  Dar acest lucru este imposibil. Este ca și cum ai pune mână în foc și ai vrea să nu te mai doară, dar fără să scoți mâna de acolo.

  Dacă vrei să continui să te chinui și să suferi mai departe, atunci acest curs NU este pentru tine!

  Dar gândește-te doar la cât ai suferit până acum! Imaginează-ți pentru o clipă cum ar fi dacă NU te-ar mai durea! Dacă nu ai mai avea acele dureri atroce, crâcene! Cum ar fi să te poți mișca liber? Să faci ce vrei, când vrei, fără teama că te va săgeta durerea!

  Gândește-te la bucuria familiei, a prietenilor, a celor apropiați, când pot răsufla ușurați că ai scăpat de durere și suferință. Gândește-te cât de bine te vei simți TU când știi că ei nu mai suferă pentru că TU nu mai suferi!
  Acum chiar ai șansa să scapi de durere și suferință. Ai șansa să ai o viață fericită și liberă de durere. Ai șansa să le oferi celor apropiați cea mai fericită și liberă și bucuroasă versiune a ta.

  Alegerea îți aparține! Alegi să suferi și să îi faci și pe alții să sufere sau, alegi să te eliberezi, să controlezi, să reduci și chiar să scapi de durere și să elimini durerea din viața ta?

  Este timpul să treci la fapte!

  349 lei Până la data de 18.06.2019
  449 lei După data de 18.05.2019

  Cumpără Acum!

  Testimoniale

  Profesionalism de nivel înalt Cătălin Dimofte Un pachet complet de cunoștințe, atmosferă destinsă, informații prețioase. Mulțumiri din suflet!
  Robertina Dabija Noi, oamenii, cu toții avem în noi o putere nelimitată pe care fie nu știm că o deținem, sau dacă știm, nu știm cum să o folosim. Acest curs m-a ajutat să pot înțelege și apoi accesa această “putere” și să o folosesc astfel încât să am o viață mai bună și mai frumoasă.
  Mariana Popovici Un curs complet, cu informații noi, pentru mine și noua profesie de psihoterapeut. Mi-a plăcut atmosfera, energia, grupului. Acest curs îmi aduce beneficii personale cât și pentru clienții mei. Recomand cu mare drag ca acest curs să se mai facă și pentru alte persoane.
  Adela Vladislav Angela si Eugen au invatat, au crescut si mie mi-au daruit atat de multe si clare informatii incat pot urma si eu aceasta cale. Multumesc Angela, multumesc Eugen, sunteti fantastici! Sunteti tot ceea ce mi-am dorit pentru a-mi continua noul drum ales.
  Mirela Pelin Un curs nu doar util, ci necesar, care inovează cu un increment foarte util destinat tuturor celor care vor să recapete puterea asupra corpului, minții și vieții lor.
  Elena Plugaru Tot ce a fost pregătit mi-a creat oportunități ca să asimilez, experimentez în cel mai armonios și natural mod pentru mine (multă practică). Mulțumesc din suflet pentru această minunată experiență.

  Detalii Înscriere

  Acest curs este doar pentru cei care doresc cu adevărat să scape de dureri sau vor să îi ajute pe alții să nu mai sufere!

  Este un program PRACTIC, cu foarte multă informație și tehnici care te vor ajuta să reduci sau chiar să elimini durerea!

  Locurile se dau rapid așa că dacă vrei să participi, va trebui să te înscrii cât mai repede!


  Locația evenimentului:
  Hotel Mercure Unirii (28th, Bulevardul Mircea Vodă, București 030167)

  Data Cursului:
  29 Iunie 2019
  09.00 - 17.00

  Poți participa
  - În sală
  - LIVE Online

  Pentru a te înscrie apasă pe Înscrie-te Acum!


  Program 09.00 - 17.00

  Zile
  Ore
  Minute
  Secunde
  349 lei Până la data de 18.06.2019
  449 lei După data de 18.05.2019

  Cumpără Acum!

  Program 09.00 - 17.00

  Contact

  Copyright 2019 © Puterea Mintii / Confidentialitate / Termeni