Eugen Popa

Eugen Popa

Am fost pasionat de găndirea umană și potențialul minții noastre din fragedă copilărie. Fascinat fiind  de mintea umană și funcționarea sa, am căutat mereu surse de informații care să îmi potolească setea de cunoaștere. Am început cu studiul filozofiilor Orientale precum yoga, meditații și alte tehnici asemănătoare iar apoi am continuat cu studiul comunicării și interacțiunii umane. Am vrut să învăț de la cei mai buni iar crezul meu în potențialul uriaș al minții și psihicului, susținut de practica mea și experințele directe cu această forță fenomenală a mentalului au condus la multe realizări personale. Atunci când este folosită cu înțelegere și înțelepciune, mintea noastră ne poate oferi acces la resursele nelimitate pe care le deține spre a ne folosi de ele în scopurile dorite.

Am continuat studiile orientându-mă către filozofiile Occidentale unde am descoperit comori și valori inestimabile în materie de informație, cunoaștere și experiențe. Am studiat NLP și Hipnoză cu instructori și profesori din Europa și Statele Unite începând cu anul 2006. În 2007 am urmat un curs de NLP Practioner, iar în 2008 cel de Master NLP Practitioner.
În 2009 am mers în Florida, USA unde am urmat cursurile Școlii Omni Hypnosis Trainig Center, având ca instructori pe Gerald Kein și Bob Brenner. În urma acestui curs am devenit Hipnotist Consultant și membru al Asociației Naționale a Hipnotiștilor din Statele Unite (NGH).

După acest prim pas important făcut în lumea hipnozei, am continuat să studiez cu cei mai buni hipnotiști și hipnoterapeuți din lume. Astfel am urmat Trainigul de Hipnoză de Scenă cu  Jerry Valley & Tommy Vee, tată și fiu, apoi Controlul Durerii cu Ron Eslinger, Terapia Părților cu Roy Hunter, Protocolul Simpson cu Ines Simpson, Procesul SleepTalk cu Joane Goulding, Terapia Subliminală cu Edwin Yager, și mulți mulți alții… Au fost mult prea multe cursuri și traininguri la care am participat pentru a le putea enumera aici pe toate. O lista detaliată a activităților mele găsiți la Timeline.

Din 2010 până în 2013 am practicat hipnoza cu clienți din toate colțurile lumii în Koh Phangan, o insulă superbă din Sudul Tailandei. În Mai 2013 am revenit în România pentru a practica și promova hipnoza aici. Astfel, până acum am susținut mai multe Traininguri Profesionale de Hipnoză în România făcând, pentru prima dată disponibilă această știință și artă publicului larg. În Ianuarie 2013, împreună cu alți colegi care susțin acest demers, am pus bazele Asociației Române de Hipnoză care este acum în continuă creștere și dezvoltare. În calitate de Președinte al acestei Asociați am reușit să creăm colaborări strânse cu multe organisme omoloage din alte țări precum și cu hipnoterapeuți de prestigiu din întreaga lume.

Hipnoza este o parte importantă din viața mea, un element cheie în căutarea mea de a înțelege și descoperi puterile noastre nebănuite. Alături de hipnoză, m-am specializat și în alte direcții cum ar fi Parenting (SleepTalk, Dunstan Baby Language & Baby Sign) precum și Dezvoltare Personală și Spiritualitate!

Pot să afirm cu multă bucurie și încântare că am într-adevăr o viață binecuvântată pentru care sunt mereu recunoscător! Sper ca împreună, să Învățăm, să Creștem și să Dăruim înapoi lumii înmiit față de cât am primit!

Trainiguri și Certificări

Eugen Popa’s Latest Testimonials

Eugen has been working with people from all over the world with issues ranging from self-development to smoking cesation, weightloss, stress, depression or goal achievement. Some of them have been kind enough to offer a short testimonial of the session(s) they had with Eugen Popa to help inspire others as well and to show that True Transformation IS possible for everyone!

Eugen Popa Interview with Marx Howell on Forensic Hypnosis

Marx Howell shares with us from his experience and skills with Forensic Hypnosis in a very entertaining and informative interview with Eugen Popa. Get ready for a lot of information and great stories from one of the fathers of Forensic Hypnosis!

News story on national TV Station – Antena 1

On November 2-3 2013 I had as honored guests, Larry Elman and Cheryl Elman and together we presented a very special workshop: Introduction to Classic Hypnosis. The title "classic" is due to its view in Romania, where everything not academic is therefore classic. The workshop was a great success and we are all thrilled to have been part of it.

Read all testimonials →